Online konsultation

Online konsultation

Vi mødes, hvor du er


Uanset hvor i verden du befinder dig, kan vi let mødes til en online konsultation. Her er afstand og geografisk placering underordnet.


Du kan blive i dit hjem eller et andet sted, hvor du føler dig tryg. Det eneste, du behøver, er et sted, hvor du kan sidde uforstyrret, og hvor uvedkommende ikke kan overhøre samtalen. Og så skal du naturligvis have adgang til Internettet.


Det er enkelt og sikkert

Online konsultationer afholdes på en krypteret platform, hvor ingen andre kan trænge sig på eller opsnappe samtalen. Dine oplysninger og selve samtalen er dermed sikret og fortroligheden opretholdt.


Sådan gør du

Når du har booket en online konsultaton, klikker du blot på knappen herunder umiddelbart før konsultationen. Vent på at jeg kommer frem på skærmen - hvis jeg da ikke allerede er der.

Tilgivelse


Der er sammenhæng mellem utilgivelighed og en lang række lidelser som fx depression, angst, stress og forhøjet blodtryk. Tilgivelse handler også om at tilgive sig selv.


LÆS MERE


Stresshåndtering


Stress skal tages alvorligt. En langvarig stresstilstand er både fysisk og psykisk skadelig.. Derfor bør stress forebygges såvel som behandles.


LÆS MERE


Overspisning


Få hjælp til at komme ud af et mønster med overspisning. Lær kognitive, psykologiske teknikker, så du står stærkere, når du skal sige nej til fristelser.


LÆS MERE